Vergoedingen / Kosten

FysioPlus van Usen is helder in haar communicatie over de kosten van een behandeling. Ik werk bewust zonder contracten met zorgverzekeraars om zo de tijd, aandacht en behandeling te kunnen geven die bij u past. U ontvangt een factuur die u zelf in kunt dienen bij uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar vergoedt vaak een maximaal bedrag per behandeling. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar.

Tarieven:

Intake / onderzoek:  
60 min. €100

Vervolgbehandeling:
30 min. €50
45 min. €75

De intake duurt een uur. Het is gebleken dat een uur prettig en nodig is om de klacht goed in kaart te brengen en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Dit zal gedeclareerd worden als een intake en behandeling van 30 min. en ook als zodoende kunnen worden ingediend bij de verzekeraar (twee zittingen).

U kunt zelf bepalen of u voor het vervolg een korte of lange zitting wil afspreken. Uiteraard doen we dit in overleg en adviseer ik hierin indien gewenst.

(Prijzen zijn inclusief BTW)

Hoe werkt het?

1. Na de behandeling betaalt u direct per pin
2. U ontvangt per e-mail uw factuur
3. Deze factuur dient u zelf in bij uw zorgverzekeraar
4. Afhankelijk van bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent, ontvangt u een percentage of een vast bedrag

Wilt u uw afspraak annuleren of wijzigen? Dat kan tot 24 uur voor uw afspraak kosteloos via Whatsapp, mail of per telefoon. Indien u minder dan 24 uur van tevoren annuleert, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Om te zorgen dat onze behandeling optimaal tot zijn recht komt en voor een goede gang van zaken zijn er huisregels opgesteld.

U heeft geen verwijsbrief van uw huisarts nodig om een afspraak bij mij te maken.

Contact

Terug