Over Carla

Mijn basisopleiding fysiotherapie heb ik in Utrecht afgerond in 1998. Omdat ik mijn reislust en vakkennis wilde combineren ben ik naar Kameroen vertrokken in 2003. Hier heb ik 2 jaar lokale mensen helpen opleiden en bijgedragen aan het bewust maken in de samenleving van verstandelijke en lichamelijke beperkingen bij zowel kinderen als volwassenen.

Na deze spannende uitdaging in Afrika vertrok ik naar Australië om me daar te specialiseren op het gebied van manuele therapie en sportfysiotherapie. In deze twee richtingen behaalde ik na 1 jaar mijn masters aan de University of South Australia in het Maitland® Concept, een internationaal erkende opleiding voor manuele therapie.

Sinds 2007 ben ik werkzaam in Nederland waarbij ik ruim 7 jaar in Zeeland heb gewoond en gewerkt. In deze tijd ben ik aan de slag gegaan als assistent docent voor de opleiding Maitland en begonnen aan de opleiding tot CRAFTA-therapeut (kaak en Craniofaciaal therapeut).

In de zomer van 2016 besloot ik dat het tijd was om voor mezelf aan de slag te gaan om zo mijn eigen visie op het herstel van klachten te geven. Op deze manier kan ik mijn geleerde vaardigheden optimaal benutten om samen met de patiënt aan het herstel te werken.

Terug